Canals no programarà actes taurins la propera Fira de Setembre

L’equip de govern de l’Ajuntament de Canals, ha donat validesa a la consulta ciutadana on els canalins decidiren per majoria que la casa consistorial no progrmara actes taurins en esta Fira de Setembre.

L’equip de govern de l’Ajuntament ha comunicat que “davant els resultats de la consulta ciutadana realitzada setmanes enrere, s’ha decidit programar amb els diners que es destinaven a actes taurins, alternatives atractives per fer de la Fira un esdeveniment més participatiu i ampli”.

Després de diferents reunions amb la resta de grups municipals que van començar en acabar la darrera edició de la Fira de 2015, la regidora de Fira i Festes, Celia Ibáñez, ha tingut en compte les valoracions, millores, errades i sugeriments que se li han comunicat, per a fer una programació novedosa i atractiva.

En concret, ha comentat que “per al dia de les paelles hem programat una activitat que a hores d’ara està molt de moda i que anomenarem Fira Colours Run. Es tracta d’una cursa on els participants rebran una plutja de colors que els decorarà alegrement. Aquest acte es durà a terme amb la col.laboració del club d’Atletisme Canals”.

Un altre canvi serà el del diumenge de Fira, on segons relatava la regidora, “canviarem els carretons de fusta de la plaça de bous portàtil, per un acte solidari on es contarà amb la col.laboració de l’associació d´animals, ADA, que està preparant una exhibició canina, on a més, participaran diferents protectores”.

Altres novetats que incorpora la propera Fira de Setembre a Canals serà la supressió del concurs de Autos Locos que serà substituït per un tobogà aquàtic, una atracció que segons Ibàñez “es pretén que siga molt divertida, refrescant i oberta a la participació de tots”. A més la regidora avançava altra novetat per a la nit de disfresses, segons relatava “ per seguretat i perquè hi participa moltíssima gent de totes les edats en la desfilada, s´ha decidit eliminar qualsevol vehicle a motor”.

Aquesta Fira de 2016 comptarà també amb el Sopar Jove que junt a la Regidoria de Joventut es va posar en marxa en la darrera edició obtenint una bona resposta al cobrir una franja d’edat que no tenia cap tipus d’oferta.

La Regidoria de Fira i Festes continua treballant amb altres activitats del tipus concerts, animacions de carrer, espectacles, etc., per a aconseguir un programa el més ample i ric possible, tal i com a conclòs.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 − dieciseis =