Canals elimina les barreres arquitectòniques al carrer Sant Joan de Ribera

Els treballadors del Pla d’Ocupació de Canals eliminen les barreres arquitectòniques del carrer Sant Joan de Ribera que dóna accés a l’EPA. Les persones beneficiades pel Pla d’Ocupació Local, posat en marxa per la regidoria de Promoció Socioeconòmica de Canals, ja han començat les obres de rehabilitació de la vorera del carrer Sant Joan de Ribera que dóna accés a l’edifici de l’EPA.

En concret les intervencions han consistit en picar, retirar, col·locar i condicionar els 52 metres de vorera d’aquesta via, situada davant de l’Escola de Persones Adultes de Canals. A més, s’ha facilitat l’accés al rebaixar el rastell a les dues bandes del carrer, s’ha pintant un nou pas de vianants que no existia i s’ha ampliat la vorera amb la construcció d’ “orelles” que li donen més seguretat al pas.

Aquesta és una de les primeres intervencions incloses a aquest pla que té com objectiu la reparació de voreres i pavimentació per a l’eliminació de les barreres arquitectòniques existents al municipi. La següent tindrà la lloc la propera setmana on s’actuarà en l’entrada del col·legi Calixte III.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − trece =