Canals descendeix un 20% l’atur durant els dos últims anys

La xifra ha baixat en més de 350 persones des de juliol del 2015.

Part dels resultats han estat gràcies a l’esforç que el nou equip de govern ha estat efectuant i al compliment de les polítiques de promoció del treball que ha estat seguint des de la seua entrada, l’atur a Canals s’ha reduït en vora el 20%. En juliol de 2015 trobem 1792 persones desocupades i la xifra en aquest juliol de 2017 és de 1435 aturats, més de 350 menys que abans del canvi d’administració.

Amb tot açò, l’Ajuntament de Canals continua ferm amb el seu objectiu de crear tants llocs de treball com siguen possibles, situant-se per damunt de la mitja de treball anual per part directa de l’Ajuntament, i recolzant el comerç local i l’entramat econòmic per tal de seguir millorant aquestes xifres d’atur.

Per al responsable de l’àrea de Promoció Socioeconomica i Alcalde de Canals, Ricardo Requena, “són xifres satisfactòries que demostren l’evolució en positiu que en matèria d’ocupació i reducció de l’atur local estem aconseguint entre tots, sectors públic i privat, i que no ens han de fer baixar el bon ritme que hem seguit estos dos primers anys”.

cifras-del-paro-canasl

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte + cuatro =