Canals adequa la pintura vial a diverses zones

La Brigada d’Obres i Serveis, amb el suport del II Pla d’Ocupació i del programa Empuju, renova la pintura i senyalització vial a nombrosos carrers de Canals.

El CEIP José Mollà és un dels llocs on s’han realitzat intervencions al respecte. Una vegada finalitzades les obres que s’han dut a terme al col·legi aquest estiu, les accions següents han sigut reposar les senyals i repassar les marques del terreny de joc de l’escola.

En Aiacor s’ha tractat la senyalització tant vertical com horitzontal a l’avinguda Generalitat i als carrers Vicent Andrés Estellés, Joan Fuster i Ricardo Tormo. El II Pla d’Ocupació, format per dos oficials i dos peons, ha adequat també l’IES Sivera Font per a permetre que els camions puguen entrar a la pista, i així facilitar el seu accés per tal de realitzar tasques de manteniment.

Altres intervencions realitzades per la Brigada d’Obres i Serveis, amb el pintor i l’obrer provinents de l’EMPUJU, són el condicionament de la pintura vial al carrer La Sénia i de l’Assagador o la instal·lació de guals per a vianants enfront de Ca Don José i la Seguretat Social.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Diez + Once =