Caixa Ontinyent i l’IVF impulsen el crèdit a les empreses

Estableixen una línia de 10 milions d’euros, que s’ampliarà si existeix una major demanda.
Caixa Ontinyent ha signat hui un conveni amb l’Institut Valencià de Finances (IVF) per a fomentar i impulsar el crèdit entre les empreses del seu àmbit d’actuació, amb una línia de crèdit inicial de 10 milions d’euros, que seran aportades per les dos entitats.

El conveni ha sigut subscrit pel Director General de l’Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i ha tingut lloc en la seu de l’IVF.
La iniciativa té per objectiu contribuir al desenvolupament del sector productiu de l’àmbit d’actuació de Caixa Ontinyent, fomentant i facilitant el crèdit en condicions avantatjoses perquè es traduïsquen en oportunitats per a estes empreses.

Així, es concediran préstecs d’entre 350.000 euros i 5 milions d’euros, destinats a cobrir inversions dutes a terme per pimes, així com ‘midcaps’ (empreses de mitjana capitalització) amb plantilles de fins a 3.000 trabadores i amb seu social o operativa a la Comunitat Valenciana.

Inicialment cada entitat aportarà 5 milions d’euros, encara que s’estudiaria una ampliació en cas que existisca una gran demanda.

El Director General de l’IVF, Manuel Illueca, ha subratllat que este conveni “és un exemple perfecte dels avantatges que podem extraure de la col·laboració públic-privada, que es converteix en una eina essencial per a la creació d’instruments molt avantatjosos per a les empreses valencianes i per a la societat en el seu conjunt”.

Per part seua, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha destacat que davant l’important teixit industrial que compon la base econòmica de les nostres comarques, “precisament, la principal funció d’esta caixa és possibilitar el seu desenvolupament socioeconòmic. Aquest tipus d’iniciatives ens permeten continuar contribuint a l’impuls de les nostres empreses, ajudar-los a aconseguir els seus objectius i facilitar-los la posada en marxa de projectes”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diez − 1 =