Arriba una nova edició de Xàtiva a la fresca

La cita d’aquest any se celebrarà del 5 al 26 de juliol amb cinema d’estiu i música al carrer

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat una nova programació de «Xàtiva a la fresca», que portarà cinema d’estiu i música al carrer entre el 5 i 26 de juliol. Els actes, que seran gratuïts fins a completar l’aforament i començaran a les 22:30 hores, es realitzaran al barri de l’Hort de Mora, pedania d’Annauir, pati de la Casa de la Cultura, pedania de la Torre d’En Lloris, carrer Sant Josep i plaça Sant Pere.

La primera cita d’aquesta V edició serà el dissabte 5 de juliol al barri de l’Hort de Mora amb la primera de les pel·lícules a la fresca: la comèdia musical «La llamada». La segona pel·lícula que es projectarà en aquesta edició serà a la plaça Sant Pere, on es podrà gaudir de la premiada comèdia dramàtica «Campeones».

El dissabte 6 de juliol, a la pedania d’Annauir, tindrà lloc el primer concert d’aquest cicle de la mà de la Societat Musical «La Primitiva Setabense», i el divendres 12 de juliol actuarà l’Orquestra Jove de la Música Nova al pati de la Casa de la Cutura. Els concerts continuen el dissabte 13 de juliol a la pedania de la Torre d’en Lloris amb la Societat Musical «La Nova» i el divendres 19 de juliol al carrer Sant Josep amb la Jove Orquestra «La Primitiva Setabense».

El cartell d’aquesta edició és un homenatge al fundador de La Ibense, una gelateria tradicional de Xàtiva que ha passat entre generacions adaptant-se als nous temps.

Cartell-A-la-Fresca-2019


En Castellà:

Llega una nueva edición de “Xàtiva a la fresca”


La cita de este año se celebrará del 5 al 26 de julio con cine de verano y música en la calle
Xàtiva, 26 de junio de 2019.- El Ayuntamiento de Xàtiva ha organizado una nueva programación de “Xàtiva a la fresca”, que llevará cine de verano y música a la calle entre el 5 y 26 de julio. Los actos, que serán gratuitos hasta completar el aforo y empezarán a las 22:30 horas, se realizarán en el barrio del Hort de Mora, pedanía deAnnauir, patio de la Casa de la Cultura, pedanía de la Torre d’En Lloris, calle Sant Josep y plaza Sant Pere.
La primera cita de esta V edición será el sábado 5 de julio en el barrio del Hort de Mora con la primera de las películas a la fresca: la comedia musical “La llamada”. La segunda película que se proyectará en esta edición será en la plaza Sant Pere, donde se podrá disfrutar de la premiada comedia dramática “Campeones”.

El sábado 6 de julio, en la pedanía de Annauir, tendrá lugar el primer concierto de este ciclo de la mano de la Sociedad Musical “La Primitiva Setabense”, y el viernes 12 de julio actuará la Orquesta Joven de la Música Nova en el patio de la Casa de la Cutura. Los conciertos continúan el sábado 13 de julio en la pedanía de la Torre d’En Lloris con la Sociedad Musical “La Nova” y el viernes 19 de julio en la calle Sant Josep con la Joven Orquesta “La PrimitivaSetabense”.

El cartel de esta edición es un homenaje al fundador de La Ibense, una heladería tradicional de Xàtiva que ha pasado entre generaciones adaptándose a los nuevos tiempos.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 5 =