Amigó, Baldoví i Ferri recolzen a Compromís per Canals en l’acte “Dos anys de Govern”

Divendres passar es va celebrar a Canals l’acte “Dos anys de govern” que va ser presentat pel síndic de Compromís Fran Ferri, i al que Joan Baldoví i Maria Josep Amigó van acompanyar als regidors de Compromís per Canals Joan Carles Pérez, Mai Castells i Toni Sánchez.

Un acte al que els regidors van explicar a la ciutadania que han fet al llarg d’aquests dos anys de govern i que pensen fer els propers dos. Joan Carles Pérez, que abandonarà l’alcaldia el mes de juny en compliment del pacte local de govern, va centrar la seua intervenció en l’esforç que s’ha fet per tal d’augmentar l’eficàcia de l’administració local i en resoldre problemes com els dels abocaments incorrectes a la depuradora que s’arrastren des de fa molts anys i causen un important perjudici econòmic al poble.

Per la seua banda, Mai Castells va informar que des de la regidoria de serveis municipals ha treballat per tal de reordenar la brigada municipal de forma que les incidències que sorgeixen al poble es resolguen a la major brevetat possible per tal d’evitar molèsties a la ciutadania. Una tasca que també ha inclòs moltes actuacions de prevenció per tal d’evitar problemes futurs. Una acció de govern en la que Castells va voler destacar l’esforç que s’ha fet per tal que la gent puga comunicar-se fàcilment amb la regidoria per tal d’informar sobre desperfectes, sol·licitar actuacions o plantejar qualsevol qüestió.

Toni Sánchez va centrar la seua intervenció en explicar com al front dels serveis socials ha reordenat i ampliat aquesta regidoria tan necessària en un moment de crisi com l’actual. Una regidoria que ha vist augmentats els seus recursos humans i econòmics per tal de poder ajudar millor a les persones i famílies que passen per moments complicats.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Doce − 8 =