Adexa es prepara per a celebrar una nova edició de la Fira Outlet a Xàtiva

L’Albereda de Xàtiva acollirà des de hui dijous i fins proper diumenge una nova edició de la Fira Outlet organitzada per l’Associació d’Empresaris de Xàtiva i la Costera (Adexa). Amb aquesta es compleixen ja XXII edicions.

Al voltant de 60 establiments oferiran els seus productes i serveis durant aquests quatre dies amb importants descomptes. Sens dubte, una molt bona oportunitat per tal de poder adquirir articles de qualitat a preus molt competitius.

La moda per a dona i home és el sector amb més representació malgrat que també es poden trobar altres com sabateries, tendes d’esport, complements, roba infantil, òptiques…

Dins de la Fira els vehicles també seran protagonistes amb una exposició a càrrec de Auto Blázquez, també amb importants descomptes.

A banda dels expositors des de l’associació s’ha organitzat una àmplia programació d’activitats complementàries per tal de dinamitzar la Fira.

Així, es comptarà amb exhibicions canines, de bolets, de zumba i de pentinats, entre d’altres, a més d’animació infantil.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 2 =