El 42 Certamen de Bandes Diputació tanca amb la victòria de la Societat Musical La Lira Fontiguerense en la Secció Primera

La Societat Musical La Lira Fontiguerense de La Font de la Figuera s’ha alçat amb el primer premi i esment d’honor de la Secció Primera del Certamen de Bandes de la Diputació de València en la qual ha participat al costat de la Societat Joventut Musical de Faura i La Unió Musical L’Eliana.

El diputat de Cultura, Xavier Rius, ha lliurat el primer premi de la categoria a la La Societat Musical La Lira Fontiguerense de La Font de la Figuera que ha obtingut 358,75 punts.
Les tres bandes participants en aquesta Secció Primera han hagut d’interpretar com a obra obligada «A la lluna de València» de Miguel Asins Arbó.

Dins del repertori de lliure elecció, la Societat Musical La Lira Fontiguerense de La Font de la Figuera va triar per a les seues actuacions el pasdoble «Rosalina» de Rafael Talens i l’obra de lliure elecció «La bastida de les Alcusses» de David Penadés Fasanar, compositor i director des de fa un any d’aquesta banda.

Totes les bandes participants en el certamen reben una quantitat estipulada pel fet de participar en el concurs, més el premi en metàl·ic que reben les bandes guanyadores de cada categoria. En aquesta Secció Primera l’ajuda que concedeix l’Àrea de Cultura per la participació és de 4.500 euros, mentre que el premi que ha rebut la banda guanyadora és d’altres 2.500 euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 + tres =